Kripto Para Piyasasında Kullanılan Terimler-2

Kripto paraların babası olarak bilinen Bitcoin’in hızlı hareketlerinden sonra herkesin dikkatini çeken diğer kripto paralar bu piyasanın büyümesinde büyük bir etkiye sahip oldu. 3000’den fazla altcoin bulunmakta bunlarda aralarında bazı kategorilere ayrılmaktadır.

Bu piyasada para kazanmak istiyorsanız sizin için en uygun analiz çeşidi teknik analiz olacaktır. Kripto para piyasalarınında kendisine göre bazı terimleri mevcuttur. Diğer piyasalarda kullanılan bazı terimlerle örtüşselerde bu piyasanın kendisine özgü birçok terimleri mevcut. Aşağıda bulunan infografik sayesinde bazı terimleri öğrenebilirsiniz. Bu seri ilk infografiğin 2. serisidir. Toplamda 30 adet terim öğreneceksiniz. Bir önceki infografik.

Diğer piyasalarda bulunan mum formasyonları ve grafik formasyonları aynı şekilde kripto para piyasalarında da mevcuttur. Tek önemli olan yakalanması ve görmek zordur. Bunları yakalamak ve doğru işlemler yapmak istiyorsanız hemen karşınızda görebileceğiniz bir postere ihtiyacınız olabilir 🙂 Gelin sizi mum ve grafik formasyonlarımızla tanıştıralım.

Posterler : (%40 İndirimli)

Mum Formasyonları Posteri

Grafik Formasyonları Posteri

Eğitimler : (%30 İndirimli)

Teknik Analiz Eğitimi

Temel Analiz Eğitimi

Özel Finans İpuçları Alın
Finans alanında daha profesyonel olmak için bizlerden e-posta alın.

Comments are closed.